Word je dik van water?

Ik hoorde vandaag van iemand, dat water je dik kan maken...

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is niet waar... Water bevat geen calorieeen.

Het ligt eraan wat je door het water doet. Als je er een berg limonadesiroop doorheen mengt, dan kun je dik worden van water. Meng je er niets doorheen, dan zul je van water echt niet dik worden.

nee van water word je niet dik...alleen je maag word dik als je ineens ergveel water drinkt, maar voor even want je plast t weer uit

nee je word niet dik van water!!!! (zolang je het niet aquarium en al naar binnen werkt) als je vocht vasthoud kan water zorgen voor gewichtstoename, maar dan word je van water nog steeds niet dik!

Van water drinken wordt je dik: Je lichaam heeft heel veel water nodig, je kunt er bijna niet genoeg van drinken. Maar niet voor en tijdens de maaltijd. Het water verdunt de maagsappen, je voedsel wordt onvoldoende verteerd en opgeslagen in de vetcellen. Drink liever een glas wijn of vruchtensap bij het eten.

Bronnen:
http://www.ekudos.nl/artikel/171102/van_wa...

Water is juist nodig voor alles wat met het lichaam te maken heeft, wat wel kan is als je erg zout eet kan het vocht vasthouden in je lichaam, maar dat staat los van het drinken ervan.

Van puur H2O wordt je niet dik, maar volgens sommigen van water wel! Het klinkt te absurd om waar te zijn: de promoter in de strijd tegen overtollige kilo's doet niet wat al jarenlang gezegd wordt? De man achter de theorie is de Britse professor en voedingsdeskundige Adam Carey. "Ons water bevat mogelijke verontreinigde stoffen die te koppelen zijn aan een resem gezondheidsklachten. Zelfs tot gewichtstoename". Water is de gezonde basis van ons bestaan, de grootste component van onze cellen dat duizenden chemische processen in het lichaam ondersteunt. Water zou ook de beste drank zijn om af te vallen of jeugdig te blijven. Zo zweren heel wat celebs bij een dagelijkse voorraad van drie liter. Enkel zo kan lijf en geest prima onderhouden blijven. Of toch niet. Leidingwater Ons kraantjeswater is bij ons meestal vrij van bacteriën die maag- en darmproblemen kunnen veroorzaken. De belangrijkste zuiveringsprocessen doen hun werk naar behoren en zijn goed in het vrijmaken van onze schadelijke micro-organismen. Een recente Britse studie toont echter aan dat dat niet overal het geval is. De Londense waterleidingen krioelen van te hoge loodgehaltes, hoger dan de Europese regelgeving. Hoe hard de stations ook hun best doen, de filtratie kan niet altijd alle 60.000 oplosbare chemicaliën in onze watervoorraad filteren. Eén van deze nare stoffen betreft het Bisphenol A (BPA), gebruikt bij de vervaardiging van plastiek zoals babyflesjes. Verschillende studies koppelen de stof aan problemen als hart- en vaatziekten of diabetes. Hormonen Een ander chemisch derivaat is het hormoon oestrogeen. Deze kunnen van pesticiden en herbiciden komen, maar wordt ook synthetisch gebruikt in de anticonceptiepil. Ook deze krijgt een vaste stek in onze watervoorziening. Een buitensporige hoeveelheid zou niet alleen verantwoordelijk zijn voor bepaalde vormen van kanker, het hormoon beïnvloedt vooral de manier waarop we vet ophopen. Hoe meer we worden blootgesteld aan oestrogeen of chemische stoffen die net zo fungeren, hoe moeilijker het is om lichaamsvet te verliezen. Afgezien van de chemicaliën in de flessen, houdt ook dit water een potentieel gezondheidsrisico in. Eenmaal geopend, is het niet langer steriel en trekt het bacteriën aan, te vergelijken met een stilstaande vijver.

Bronnen:
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/730/Water/a...

Water bevat geen calorieën. Je moet volgensmij minimaal 1 liter water per dag drinken wat bijna niemand doet volgensmij (ik zelf wel). Water is gezond, het maakt je niet dik. Water helpt afvalstoffen.

Nope tuurlijk niet

Juist door water te drinken ipv andere dranken zoals cola kan je makkelijker afvallen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100