zit er in energydrink egt stierensperma ?

ze zeggen dat taurine stierensperma betekend
taur = stier en ine = urine in het grieks zeggen ze is dat zo ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee absoluut niet Taurine Taurine is voor het eerst in 1827 door de chemici Leopold Gmelin en Friedrich Tiedemann uit de ossengal (Bos taurus) geïsoleerd en aanvankelijk gal-asparagine genoemd. De naam taurine is afkomstig van de Latijnse benaming voor stier, taurus, en wordt in 1838 voor het eerst in de literatuur gebruikt. Aan deze tamelijk toevallig ontstane naam heeft taurine vermoedelijk het ontstaan van talrijke legenden over zijn afkomst en werking te danken. Taurine wordt vaak een aminozuur genoemd, zelfs in de wetenschappelijke literatuur[1][2][3], maar aangezien taurine geen carboxylgroep bevat, is het in strikte zin geen aminozuur. Het bevat wel een sulfonzuurgroep en is daarom een aminosulfonzuur. Taurine wordt industrieel uit etheen, ammoniak en natriumsulfiet gesynthetiseerd.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Taurine

De meeste energydrinks, en misschien wel alle, gebruiken synthetische taurine. Op websites van het merk zelf is het meestal wel te lezen.

Bronnen:
http://www.bullitenergydrink.com/over_bull...
http://www.redbull.nl/cs/Satellite/du_NL/R...

Ha leuke vraag! Stierenzaad met prik :-) Nee hoor..Het bevat een synthetische soort taurine. Als er werkelijk echt stierensperma in zou zitten, dan zou het ook nog veel duurder zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100