Is er een benaming voor iemand,die een volwassene elke dag 3 gratis flesje bier laat drinken en na een dik jaar opeens zegt,vanaf nu ga je betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een pusher?

Een mafkees die eindelijk zijn verstand weer krijgt?

Een echtgenote.

Een gulle gever! Want het wordt inderdaad tijd dat die ander nu eens gaat betalen of biertjes gaat teruggeven!!!

Een sadist! ;-)

Een naaier :)

Wees toch eens eerst blij met het gene wat je krijgt, want als ik iets geef en men acht het maar als normaal zou ik ook stoppen. Mijn punt is hoe vaak heb jij hem getrakteerd in dat dikke jaar?

Het is het gedrag van een dealer. Is hij in dienst bij Heineken ofzo? Kan ook zijn dat de gulle gever uit het verleden, plotseling failliet is, en er niet voor uit durft te komen. Hij hoopt dat hij bij jou nog crediet heeft en zijn dagelijke gewoonte kan voortzetten. Het is een merkwaardig verhaal. Staat het ergens voor? Is het een parabel?

Iemand die zich realiseert waar zijn grenzen liggen. Het is leuk om wat weg te kunnen geven, maar menigeen zal dit nog geen week laten voortduren, laat staan een jaar. Kennelijk is bij deze persoon de grens aan zijn goedheid bereikt, en maakt hij dat bij deze kenbaar.

een verstandig mens

Jazeker: gulle gever van maar liefst ruim 1095 flesjes bier.

Ligt er aan in welke situatie! -werk -prive -horeca -sport/ontspanning En wat voor een band je hebt: -kennis -klant -collega -vriend -teamlid In eerste instantie moet je dankbaar zijn voor al je drankjes en even bij jezelf stilstaan of je je dankbaarheid wel duidelijk hebt getoond, daarna wat er is verandert! Als het om werk/horeca/sport gaat zijn de regels misschien verandert, en kan de "gulle" gever er niks aan doen! Het kan in alle 4 de situaties ook te maken hebben met economische verandering wederom kan de schenker hier weinig aan doen. Misschien voelde de verstrekker wel een schuld die nu vereffend is, of wilde die je ergens bij betrekken! Maar het belangrijkste waarom heb jij het bier nooit eerder vergoed en heb je je dank wel voldoende laten blijken of is jou gedrag verandert? Ten slotte is het nooit te laat om deze of gene alsnog te bedanken! Goeie momenten heb je de aankomende maand voldoende: - thanksgiving (aanstaande donderdag) - sinterklaas - kerst Proost

Een dealer! Als de gever in de bierhandel zit. on de ontvanger verslaafd aan alcohol is.... Zo gaat het met drugs ook, eerst geven ze het gratis, maken je afhankelijk. zodat jij van hun gaat kopen als ze niets meer geven. Is de gever geen handelaar en de ontvanger geen verslaafde? Dan is de ontvanger een profiteur! en de gever een goedzak...

Accountmanager van een brouwerij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100