Wie weet de naam van een visrestaurant in noordwijk waar een sloep in de zaak licht ooit 1x gegete?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Goedemorgen, iemand enig hoe om te gaan met een losse staafmixer? Mijn probleem is, als ik bijvoorbeeld uien, knoflook of gember wil hakken, dat er op de bodem van de beker altijd ongehakte, grote stukken blijven, omdat op te lossen, schep ik met een lepel een paar keer alles omhoog. Is er een techniek, om alles goed te hakken zonder steeds te scheppen? Of bestaat zoiets niet? Mvg
Ik heb vandaag per ongeluk kip gegeten die 4 dagen over datum was. De tgt datum was 3 maart en het is vandaag 7 maart… Ik heb de kip open gemaakt op 28 februari, ingevroren op 1 maart en weer laten ontdooien bij 4 graden op 3 maart.
Ik kan eigenlijk wel een beetje lachen om mijn eigen stupiditeit, want ik ben gewoon gaan snijden en bakken zonder naar de datum te kijken. Het zag en rook er ook nog prima uit. Iemand enig idee of ik mij enkele zorgen moet maken? :)
Soep groenten
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing