hoe heet de film bully?

gister was een programma op tv over pesten. vlak erna kwam er een documentaire over bully.. bij uitzending gemist: http://www.uitzendinggemist.nl/programmas/9276-bully
kan ik hem niet meer zien.
iemand enig idee waar ik hem alsnog kan zien met ondertiteling?
en wat de exacte naam is en uit welk jaar deze is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1323878 daar kun je hem nog bekijken, mocht die het niet doen, onderin even op instellingen klikken en op flash zetten.

De naam van deze film is "Bully", dat "pester" (a bully) of "pesten" (to bully) betekent. De film gaat vooral over Tyler, die wordt gepest. De film is uit 2011. Op http://www.uitzendinggemist.nl kan je meestal alleen Nederlandse programma’s terugvinden, die door de omroepen zelf zijn gemaakt. (Buitenlandse) films en andere programma’s uit het buitenland kunnen vaak niet op die website worden gezet, omdat de omroepen hiervan niet de rechten hebben om ze te publiceren. De omroepen mogen deze films alleen éénmaal uitzenden. Ik weet helaas niet waar je deze film nog kan zien met Nederlandse ondertiteling. Misschien kan je hierover informeren bij de omroep BNN. Toegevoegd na 25 minuten: Op sommige websites wordt de film "The Bully Project" genoemd.

Bronnen:
http://over.bnn.nl/info/contact
http://www.bnn.nl/
http://www.imdb.com/title/tt1682181/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100