Huisdier zoekt baasje?

Zou het niet een goed idee voor een programma zijn en dan ook de kandidaten goed te ondervragen en ook te volgen de eerste tijd met hun nieuwe huisdier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is al eens gebeurt zoals je ziet: TV programma Beestje zoekt baasje De speciale asieldierenactie ¨Beestje zoekt Baasje¨, is te zien in RTL-vandaag de hele week van maandag 22 t/m zaterdag 27 juni. U zult er waarschijnlijk geen Belgische herders aantreffen maar er zijn 15 opnames gemaakt van dieren, die al lang in het asiel zitten; zij zullen in korte filmpjes van een minuut worden uitgezonden - 3 per dag - ergens in de uitzendingen: Van 9 tot 9.15 uur Van 10.10 tot 10.35 uur Van 16.30 tot 17 uur De uitzendingen zullen overdag plaatsvinden op de zender RTL-Vandaag. Er is aan meegewerkt door de asiels te Almelo, Amstelveen, Hoorn, Houtvenne (BE), Schiedam, Tiel, Wassenaar, Zaandam en Zandvoort. Intke Voorham Stichting Dierenasiels.com maar helaas alleen maar i.v.m dierenasieldag. wel zijn er vaker van die actie dagen voor dieren maar dat is mischien 1 of 2 x per jaar en dan heb je op zapp nog dier or no dier: Doen dan mee aan Dier Or No Dier! De 2 cavia's hebben gelukkig een goed baasje gekregen, maar er zijn nog veel meer dieren zonder baas in de dierenopvang. Deze week hebben we een schattig konijntje in de dierenwand van Dier or No Dier die een nieuw huis zoekt! Toegevoegd na 6 minuten: nog even over een programma,lijkt me zeker leuk en goed voor de dieren!!!!!om een programma van 8 delen ofzo regelmatig op tv te laten komen.en niet dus maar zo afentoe!!!

Bronnen:
http://www.latervura.nl/dierenprogramma-s-...
http://zapplive.ncrv.nl/dierornodier_2

Ja goed idee. In Duitsland is er een dagelijks programma waar een asieldier wordt voorgesteld. In Nederland hebben we iets dergelijks ook gehad, maar daar werden baasjes niet meer gevolgd. Maar ik en jij kunnen het wel leuk vinden, tegenwoordig moet alles ook 'commercieel interessant' zijn. Maar goed, als boeren die vrouwen zoeken een hit is, waarom een herder die een baasje zoekt dan niet.

Denk je dat het boeiend genoeg is om mensen niet na een minuut of 6 verveeld door te laten zappen? Het lijkt mij persoonlijk oersaai, of het moet een kinderprogramma zijn...

Ja, leuk idee. Ik zou zeggen, schrijf een brief naar een goede omroep.

Mits op een boeiende manier in elkaar gezet, zou mijn nieuwschierigheid voor het programma gewekt zijn!

Toen WDR nog op de kabel was, keek ik elke zondagavond naar 'Tiere suchen ein Zuhause'- er zijn rubrieken met Zuhause gefunden, tips om dieren te verzorgen en te trainen, en af en toe zijn er buiten-afleveringen met geiten, paarden, zwijnen, schapen, enz. Ik vind het als dierengek altijd heel leuk om naar te kijken, vooral omdat er van alles over de honden, katten, konijnen, ratten, fretten, kippen enz. wordt verteld door de verschillende opvanghuizen en de verzorgers over de dieren. Van mij mág het....please !!

Ik zou het een leuk idee vinden omdat ik echt gek ben op dieren.. Zo krijgen de dieren de aandacht die een nieuw tehuis zoeken. En zien andere mensen dat het ook voordelen heeft een andere dier te zoeken i.p.v. van een heel jong ding.

leuk idee zeg. ik zou er wel voor gaan zitten hoor!

bij de basset opvang gebeurd het al .Het belang van het dier gaat voor .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100