hoe heet het dorp bij 'wie is de mol?'

ik weet het niet meer zeker maar volgens mij 2 jaar geleden was wie is de mol in japan. daar gingen ze naar een Japans dorp, helemaal in hollandse sferen, helemaal als Volendam, dat dorp was een verlaten pretpark. hoe heet dit dorp en waar kan ik de aflevering vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk bedoelt u "Huis ten Bosch". Toegevoegd na 2 minuten: Hier de desbetreffende aflevering: http://player.omroep.nl/?aflID=10518471

Ik denk dat je Huis ten Bosch bedoelt.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Huis_ten_Bosc...

Het heet simpelweg "Holland Village". Toegevoegd na 1 minuut: En ligt bij de stad Nagasaki.

Bronnen:
http://wiewasdemol.nl/seizoen-10/afleverin...

Bovenstaande antwoorders hebben wel delen gegeven van het antwoord maar zijn nog niet helemaal volledig. Het themapark heet Huis ten Bosch. In dit park is een zeer goede replica gemaakt van een Nederlands dorp met allerlei Nederlandse gebouwen. Het park ligt in de stad Sasebo. Deze stad ligt op haar beurt weer in de prefectuur (vergelijkbaar met de een "provincie" in Nederland) genaamd Nagasaki. Het themapark was te zien in aflevering 2 van seizoen 10 (in 2010) van "Wie is de mol?". Je kunt die aflevering hier zien: http://www.wieisdemolgemist.nl/#!/1002 Om ALLE afleveringen terug te kunnen zien ga je naar: http://www.wieisdemolgemist.nl/ Toegevoegd na 20 minuten: Ter aanvulling, het Nederlandse dorp IN het themapark "Huis ten Bosch" heet inderdaad "Holland Village".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100