Afleveringen ''Scary...but True''

Wie kan zich nog de serie Scary but True herinneren die vroeger op Fox Kids te zien was?
Wie kan zich nog bepaalde afleveringen herinneren, en die zo nauwkeurig mogelijk verwoorden?
Ik kan er ook niks meer over vinden, behalve een aflevering op Youtube over een of ander Mansion. Alleen dit is maar één aflevering, en ik wil er meer hebben!
Iemand die mij opweg kan helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb Fox Kids van begin tot eind meegemaakt en ook een tijdje gevolgd toen het Jetix was. Kan me niet herinneren dat er een serie was die Scary.. but true heette. Bedoel je misschien Eerie Indiana? http://en.wikipedia.org/wiki/Eerie,_Indiana. Toegevoegd na 6 minuten: Goed, even gegoogeld en herinnerd. http://forums.syfy.com/index.php?showtopic=2303104 Kon me wel een aflevering herinneren waarin de kinder-onderzoekers in Engeland gingen kijken waarom er 's avonds soms dwaallichten verschenen wanneer het mistig was. Het bleek dat het verre koplampen van auto's waren die reden op een niet al te drukke weg. Door de mist bleef het licht in de lucht hangen, waardoor ze lijken op dwaallichten.

Hallo, Ik probeerde die ook lang te zoeken maar daar krijg je bijna geen resultaten bij op Google Alleen informatie dan wanneer het ong. Op fox kids was Gr.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100