In steeds meer rapmuziek hoor je de praatjesmakers het hebben over 'sweagen' (swéhguh) ofzoiets. Wat is dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Swagga bedoel je zeker? Dat is is meestal voertuig ( dus auto ) of click ( een groep mensen die je volgen en mensen die je lastig vallen in elkaar slaan )

Swagga is je eigen stijl of persoonlijkheid, of hoe je wilt dat de buitenwereld jou ziet.

Swagga is hoe jij je naar de buitenwereld presenteert, je eigen persoonlijk en unieke stijl. Dus: "Ik heb Hollywood swagga." Of: Meisje: waarom ga je om met deze jongen? hij is niet eens zo knap... Meisje2: Ik weet het niet, het is gewoon zijn swagga.

Deze website http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swagga vermeldt zeven (!) betekenissen. Welke betekenis van toepassing is in het geval waarin jij het woord hoorde, kan je het beste zelf beoordelen. Toegevoegd op 25-04-2009 22:09:37 Correctie: er staan maar liefst 12 betekenissen bij dit woord op deze website! Overigens worden er daar ook thumbs up en thumbs down gegeven bij betekenissen. Waarschijnlijk wordt deze website op dezelfde manier opgebouwd als www.goeievraag.nl.

Bronnen:
http://www.urbandictionary.com/define.php?...

swaggah is neuken

de teskt in het lied dat je bedoeld is. no one one the corner got swagga like us. het is dus hoe je het voor elkaar heb, je style je click je leefwijze, niemand is zoals die persoon,

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100