wat heb je nu precies nodig om dj te worden?

Mijn beste maat is een dj die nog niet zo lang draait maar al redelijk wat succes heeft en ik ben al een aantal keer meegeweest met hem en hij heeft me wat getoond en ben er nu echt zot van.
Ik ben nu al een goeie week erover aan het opzoeken en heb virtual dj op mijk pc maar zou graag een dj set kopen
Mijn maat heeft een pionneer 2000cdj ofzo maar die lijkt me wel erg duur voor beginners
Kan er iemand zeggen wat ik echt precies nodig heb om deftig te beginnen zonder dat ik na een maand al iets nieuw moet kopen omdat ik er niet veel met kan doen? En wat raden jullie aan?
Heb niets van cd spelers ofzo nodig maar ik snap gewoon niet goed wat ik nu precies nodig heb van spullen en welke ik het best koop voor een deftig maar niet overdreven budget (hoeft ook geen 150euro te zijn natuurlijk)

Mvg

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste Gt3, Ik heb zelf de Traktor S4 van Native instruments, dat is de draai tafel. er zit een eigen software bij en je kan er 2 speakers, 2 microfoons op aan sluiten en een koptelefoon. Hij is heel makkelijk te gebruiken. Als je wilt gaat djen dan heeft u natuurlijk ook 2 grote podium speakers nodig die staan er genoeg op www.bax-shop.nl en als u er echt een feest van wilt maken dan is een microfoon natuurlijk onmisbaar deze zijn te verkrijgen voor ongeveer 50 euro. www.native-instruments.com Ik hoop dat ik u heb geholpen.

Bronnen:
www.bax-shop.nl
www.native-instruments.com

als je inderdaat dj apratuur nodig hebt en je hebt een laag budget kan je het best goedkope mixers en speakers kopen van skytec en devine ik gebruik zelf deze merken en ze stellen me nooit teleur je kan dit soort merken vinden op bax shop en maxaxi.com

Het is het beste om gewoon is te beginnen met een usb-controller van 200 euro. Boxen heb je waarschijnlijk al. Hoofdtelefoon is wel belangrijk. De software word 9 van de 10 x erbij geleverd. Hou dat even in de gaten. Zaak is nu dat je gaat mixen mixen en je raad het al mixen. Zoek op youtube voor beatmatch tutorials etc.. Op baxshop bijv zoek je gewoon op een normale prijsklasse. Begin niet te duur, het kan tegenvallen, in de zin van, je kan het niet, of je vind het eigenlijk toch niks. En je moet een hoop muziek kopen/downloaden wil je uberhaubt ergens gaan draaien. Met 50 nummer kun je niet draaien omdat je ook op het publiek moet inspelen.

Bronnen:
http://www.bax-shop.nl/digitale-dj-control...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100