Muziek op youtube!

Een gespeeld instrumentaal nummer op youtube waar geen artiesten naam bij vermeld wordt, hoe kun je er achter komen wie de artiest is die het nummer speelt?

Een kennis van mij heb ik gevraagd en die gebruikte twee programma's Shazam en soundhound maar kwam er ook niet achter, kan iemand mij hier advies geven?

Toegevoegd na 49 minuten:
Het gaat om een instrumentaal nummer psalm 23. Het zou fantastisch zijn als jullie mij kunnen helpen.

http://www.youtube.com/watch?v=DN_QMohkZAA&feature=BF&playnext=1&list=QL&index=6

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan een email sturen naar een radiostation naar bijvoorbeeld 3fm hier heb je Gerard Ekdom zitten zijn email: Gerard@3FM.nl Ook heb je dr radiostations: Radio 538. Radio 2. Enz Of je gaat even naar een muziekhandel (FreeRecordShop) Die willen je vast verder helpen. je kan natuurlijk ook de eigenaar van dat youtube account proberen te kunnen spreken. Die weet vast we wat hij op youtube zit. Heel veel succes

Je kunt het nummer ook hier posten met de goeie vraag 'weet iemand hoe dit nummer heet en wie het speelt' er bij. Er zitten hier een aantal mensen die heel goed wijsjes kunnen onthouden. Bij "+ video toevoegen" kun je de link naar de Youtube-pagina plaatsen. Dan kunnen we meteen luisteren. Probeer het eens, niet geschoten is altijd mis!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100