Waar kan ik pianoboeken van Chopin vinden?

Hooi allemaal!

Ik speel piano en ik vind de muziek van Chopin heel erg mooi!
Maar op de 1 of andere manier vind ik niet echt pianoboeken van hem, of ik vind pianoboeken van hem, maar dan staat er verder niks bij welke nummers etc. Weet iemand een goed pianoboek van hem? Of kan iemand pianoboeken van hem vinden??
Bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

In een grote bladmuziekhandel zijn aanwezig. Bijvoorbeeld Broekmans & Van Poppel. Kijk maar: 41 resultaten als je zoekt op Chopin voor piano solo op https://www.broekmans.com/NL/Bladmuziek/Result Toegevoegd na 14 minuten: En het kan zelfs nog eenvoudiger, door op titel hier te zoeken http://www.allpianoscores.com/index.php?free_scores=Chopin en dan gratis een van de 94 composities gratis te downloaden als PDF.

de Bladmuziekwinkel Broekmans & Van Poppel, Van Baerlestraat 92-94 1071 BB Amsterdam en Broekmans & Van Poppel, Minderbroederstraat 24 ,3512 GT Utrecht verkopen alle bladmuziek van Chopin en pianomuziekboeken van Chopin in alle soorten en maten. Moet wel heel gek zijn als zij niet hebben wat jij zoekt. Dan kun je ervan uitgaan dat het niet te koop is. https://www.broekmans.com/NL/Bladmuziek/Result

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100