Weet iemand hoe ik gratis aan een programma kom waarmee ik muziek uit Youtube kan halen ??

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt zoeken naar youtube converter.. meestal zijn ze gewoon gratis.

Ja, je moet DVDVideoSoft downloaden. Het is helemaal gratis en makkelijk in gebruik. Toegevoegd na 50 seconden: http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm Op de bovenstaande link kun je die converter downloaden. Toegevoegd na 3 minuten: Je moet dan gewoon de URL van de video die jij wilt downloaden in DVDVideoSoft Free Youtube To MP3 zetten, en dan op downloaden klikken. Toegevoegd na 2 dagen: Je kan ook in de URL van het youtube filmje 'kick' typen. Dus in plaats van zo: http://www.youtube.com/watch?v=rLwj6tjAB8g Type je er kick voor. http://www.kickyoutube.com/watch?v=rLwj6tjAB8g Je komt dan op een site terecht waar je het filmpje ook gratis kan downloaden. Alleen weet ik niet zeker of dat virusvrij is...

grabbit??

http://atube-catcher.dsnetwb.com/get-video-software-windows-home/content/banco-datos-Welcome-Home-Page.html aTube catcher. Plak de link, zeg welke extentie je wil, even wachten, en geniet ;) Je ka het dus als filmpje downloaden, maar ook als mp3. En het is gratis.. Heel handig, maak er zelf regelmatig gebruik van.

Je kan gewoon via youtubedownloader gratis Filmpjes van youtube downloaden en eventueel ook converteren, dus gewoon even "googlen" op youtubedownloader

Bronnen:
Ikzelf

ik gebruik Vdownloader, een uitstekend programma om filmpjes te downloaden, je kan kiezen uit alleen het geluid, avi, mp4, en ga zo maar door.

Meestal gaat het zonder programma ook goed / beter! probeer eens: www.video2mp3.net , goede ervaringen mee en laad/ download snel;") Groetjes en gelukkig 2011 !

mijn vader heeft er ook een op de pc. die heet youtube downloader

http://youtubedownload.altervista.org/ Hiermee download je filmpjes van Youtube, waarna je ze om kunt zetten naar verschillende geluidsformaten (mp3, wmv)

Dvdvideosoft !! vele opties o.a. naar mp3. http://www.dvdvideosoft.com/

gemistdownloader, bearshare, er zijn er echt een hele boel..

Deze gebruik ik altijd:

Bronnen:
www.youtube-mp3.org

www.zamzar.com/url gewoon youtube link kopieren en plakken, je e-mail invullen, kiezen of je mp3, mp4 en weet ik wat je allemaal kan kiezen, en dan wordt het op je mail gestuurd! heel gemakkelijk en gratis!

Bronnen:
www.zamzar.com

Vdownloader is een programma van jaren terug en werkt niet op YouTube, sinds dat YouTube zijn filmpjes beter beveiligd heeft. Ik zelf doe het met realplayer. Dat betekent gewoon Real Player downloaden en installeren en een bestand downloaden en daarna converteren naar een .mp3 bestand of wat jij wilt! Dit programma werkt zeker.

via internet kan ook gewoon ;) Filmpje zoeken op youtube die je wilt hebben, link kopieren en invullen op: www.listentoyoutube.com en dan het bestand downloaden ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100