Hoe heet die film over Timon en Pumba (van the lion king)?

Een collega van me had het laatst over een eigen film van Timon en Pumba, het leek me leuk om die een keer te zien maar hoe heet die film? Ik zie 'm niet in de lijst van animatiefilms van Disney staan op wikipedia.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij bedoel zoek je naar de derde deel van de lion king films, "Lion King 3". Deze film gaat over de jeugd van Timon, hoe hij Pumba heeft ontmoet en hoe zij samen hakunamatata hebben ontdekt. Erg leuke film, dat duidelijk verklaart waarom Timon en Pumba beste vrienden van elkaar zijn.

Bronnen:
eigen ervaring (ik heb de film op dvd)

Op vakantie met Timon en Pumba.

Timon & Pumbaa - Uit Eten Met Ga mee op avontuur met Timon en Pumbaa, je favoriete vriendjes uit en beleef The Lion King superveel plezier tijdens deze ontdekkingsreis! Zet koers naar Frankrijk in "Vrolijke Franse Fratsen", waar de kwaadaardige chef-kok, Quint, hun vriend de slak probeert te veranderen in een smakelijk voorgerecht! De danskleren gaan aan en de voorstelling kan beginnen als Pumbaa moet optreden met het "Boarshoi" ballet in "Rust-stand in Rusland". Daarna gaat we verder "KieleKielemandjaro" waar de veren in het rond vliegen als Timon en Pumbaa op een jonge arend passen. De Verenigde Staten zijn de laatste bestemming in "Rocky Mountains Rock". Pumbaa sluit vriendschap met een stinkkever dat wil zeggen totdat Timon hem aanziet voor voedsel en opeet! Toegevoegd na 1 minuut: Timon & Pumbaa - Wereld Rond Met is precies de zelfde alleen met andere titel

Bronnen:
http://www.bol.com/nl/p/dvd/timon-pumbaa-u...

Hakuna matata.

Lion king 2 1/2....

Die film heet The Lion King 1 1/2 het is die film dat Timon en Pumba in de Bioscoop zitten en hun kant van het verhaal laten zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100