Waarom greep Michael Jackson zichzelf altijd in het kruis terwijl hij 'aaauuuw!' riep?

Michael Jackson greep zichzelf vaak in het kruis (penis en testikels) en als ik me niet vergis riep hij daarbij ook 'aaauuww!'

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens eigen zeggen was dat een onbewuste reactie op de muziek. https://www.youtube.com/watch?v=Hp4t7tVF5OE === De meeste en duidelijkste kruisgrepen vallen te zien in de outtro van de videoclip van "Black or White". Volgens eigen zeggen het bedenksel van Vincent Paterson. https://www.youtube.com/watch?v=kc43wxtqs3k&feature=youtu.be&t=1520 (Dat was overigens na clips als Bad waarin ook allerlei kruisgrepen te zien zijn.) Volgens Paterson vond MJ deze kruisgreep fantastisch en voerde en hem meermaals uit en voegde er nog de ritssluiter aan toe.

Toegevoegd op 28 juli 2020 19:45: tekst

Één van de vele dansbewegingen van Michael Jackson was de kruisgreep. Ik zie het als één van zijn vele uitvoeringen, net als de moonwalk. Het was wel een feit dat het publiek uit het dak ging. En het getuigt van een knap staaltje danskunst. Natuurlijk wordt er volop gespeculeerd waarom hij dit deed. Helemaal na zijn dood en de vele aantijgingen. Een aantal verklaringen: Hij gaf hiermee aan figuurlijk enorm gegroeid te zijn. Hij gaf hiermee aan dat hij altijd een kind wilde blijven, maar toch een man is. Misschien was het alleen een knap staaltje dans waar het publiek enthousiast op reageerde. Vragen kunnen we het hem niet meer. Hij is de enige die het echt zou weten. Is het belangrijk om te weten? Zie het als iemand die naast kunnen zingen, ook kon dansen.

Bronnen:
https://www.innfinity.in/nl/entertainment/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100