Waarom heeft Tarzan geen baard? In de jungle zijn toch geen scheermesjes of scheerapparaten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat tarzan verzonnen is en dus niet bestaat

Als je dit serieus meende dan een scherpe steen of een slag tand maar kom op dit meen je niet ofwel?

Het is maar een filmfiguur en in films kan blijkbaar alles. Tarzan zou er echt niet aantrekkelijk hebben uitgezien met een ongebreideld gegroeide baard en dan zou niemand hebben gekeken. Films worden gemaakt om er aan te verdienen en als er niemand gaat kijken houdt het al snel op.

Tarzan in natuurlijk een fictief verhaal, geschreven door Edgar Rice Burroughs. Een zoals in alle verzonnen verhalen kun je de waarheid naar je hand zetten. Tarzan is in de originele verhalen een grote, zeer atletisch gebouwde blanke man, met grijze ogen en zwart haar. Hij is zeer intelligent en leert makkelijk en snel een nieuwe taal. Tarzan houdt een jeugdig uiterlijk door de bijzonder pillen die hij (en ook zijn vrouw Jane en aapje Nkima) slikt. Misschien dat hij daardoor ook verder niet behaard was.

Bronnen:
http://webcache.googleusercontent.com/sear...

In de film ziet hij er niet erg oud uit, misschien is hij gewoon laat met de baardgroei. Maar de tekenaar heeft gewoon zijn intepretatie van Tarzan getekend, en blijkbaar was dat zonder baard.

Ten eerste omdat Tarzan verzonnen is, en ten tweede omdat er genoeg scherpe dingen te vinden zijn en anders scherp gemaakt kunnen worden door te slijpen aan een rots.

Omdat Jane Tarzan niet knap vindt met baard.

Omdat Tarzan nog net niet in de puberteit zit en dus nog geen baardgroei heeft. Nee even serieus, Tarzan word gewoon zonder baard gefilmd. Maar als de acteur die de rol van tarzan vertolkt zich een week niet scheert en vervolgens weer op het witte doek beland dan heeft Tarzan net zo goed een baard hoor!

Omdat er in films vaak elementen zijn die eigenlijk niet helemaal kloppen. Bijvoorbeeld de actrice die na een zware storm nog een perfect kapsel heeft, of na drie maanden op een onbewoon eiland te hebben gebivakkeerd, nog strak in de make up zit. Dit omdat het de film aantrekkelijker maakt. Het is niet echt romantisch als Tarzan en Jane voor het eerst zoenen en Tarzan heeft een enorme baard. De kijker vindt dat ook vies namelijk;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100