Ben ik nu mijn foto's kwijt op een Samsung S20 na een foutmelding van de SD kaart?

Goedenavond,

Mijn Samsung S20 gaf vandaag een foutmelding van de SD kaart en werd omgezet in 'alleen lezen'. Op mijn telefoon zie ik nog maar 600 foto's (2,3Gb). Ben ik nu al mijn foto's kwijt???
Type SD kaart: Sandisk Ultra Micro SD xcI. Totaal 64gB.

Al gedaan:
- SD kaart in de laptop gedaan en er staan 54Gb aan foto's op, echter krijg dezelfde foto's te zien als op mijn S20.
- Telefoon opnieuw opgestart zonder SD kaart, hierna SD er in en blijf weer die 600 foto's zien. Krijg notificatie "Systeem UI Uw SD-kaart werkt niet correct en is ingesteld op alleen-lezen om gegevensverlies te voorkomen. Het wordt aanbevolen om een back-up te maken van de gegevens op uw SD-kaart."
- SD kaart in andere Samsung (A5) gedaan, geen foto's te zien. Melding: advies om te formatteren.
Laatste update is van 7 apr.

Iemand advies?? Hoor het graag. Dank

Grt Mark

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je de foto's op de laptop kunt zien zou ik ze naar de laptop kopiëren en daarna de SD-kaart formateren. Normaal gesproken wordt hij dan ook weer gerepareerd. Kan je de foto's weer terug zetten en nieuwe erbij maken. Het verlies van wat foto's moet je op de koop toe nemen.

Wellicht niet. Je kan proberen met software of deze de bestanden terug kan halen. Zoek op google: SD CARD RECOVERY https://www.google.com/search?q=sd+card+recovery&client=opera&hs= Je vindt dan vaak gratis proefversies die je kan proberen. Als je met die gratis versie ziet dat deze de foto's terug kan vinden dan kan je meestal met het kopen van de betaalde software alles of iig een deel weer terugzetten. https://nl.easeus.com/ppc/harde-schijf-herstellen.html?gclid=Cj0KCQjwse-DBhC7ARIsAI8YcWLN7tBLaZPlCiLIaGPKR4w0Bum1s2rZ7kQovXi7l_cd9Mx1RvRjAsYaAieZEALw_wcB Maar je kan ook eerst een gratis programma proberen: https://www.cleverfiles.com/howto/best-sd-recovery-software.html Wat je iig NIET moet doen is de kaart formatteren, dan weet je ZEKER dat je alles kwijt bent (of het NOG moeilijker wordt om alles terug te vinden).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100