Waar kan ik een toetsenbord, AZERTY met engelse toetsen vinden ?

Hallo ik zoek een gaming toetsenbord met de indeling, AZERTY, maar dan wel met engelse woorden op toetsen gelijk enter,home,delete,page up en page down niet in franse dus maar overal in Belgie heb je spijtig genoeg franse azerty's en dat vind ik niet passen, want als er franse azerty's zijn dan moeten er ook nederlandse azerty's zijn of engelse om het internationaal te houden. Weet iemand mischien een winkel of bedrijf die gaming toetsenborden, azerty in het engels/nederlands verkopen of maken ?
Schrijf dan alstublieft wat informatie, namen ofzo.

Met vriendelijke groeten,

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij http://bytesatwork.be hebben ze wat jij zoekt. In het voorbeeld in de bron staat een toetsenbord die aan jouw eisen voldoet(wel een beetje duur) Maar deze winkel heeft ook niet-gaming keyboards die wat goedkoper zijn en dezelfde layout hebben.

Bronnen:
https://www.bytesatwork.be/corsair-strafe-...

Bol.com verkoopt er sowieso een: https://www.bol.com/nl/p/trust-classicline-toetsenbord-azerty/9200000053515636/?country=BE Zoeken op de term "Belgisch" "Azerty" kan helpen. Hier iemand met hetzelfde probleem: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1745021 Die weer leidt naar: https://www.alternate.be/Sharkoon/Skiller-MECH-SGK1-Gaming-toetsenbord/html/product/1287072 Het grote probleem is dat je wel kan zoeken op een handige term als "BE lay-out", maar dat bijna alle plaatjes het standaard Qwerty-toetsenbord laten zien. Wat je wellicht kan proberen is bij een review van bijvoorbeeld tweakers aan iemand vragen wat de daadwerkelijke layout is. https://tweakers.net/pricewatch/zoeken/?keyword=be+layout Toegevoegd na 11 uur: De eerste (van bol.com) is niet een gaming keyboard. Met dank aan roquetrader.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100