Waar laat je een lamp repareren?

Ik heb via een vriend van me een oude stalamp overgenomen en nu wil ik deze laten repareren. De dimmer is namelijk kapot (lijkt alsof deze kortsluiting geeft). Er zit geen garantie meer op, dus terug naar de winkel wordt lastig, plus denk ook niet dat die de lamp kunnen repareren (alleen verkoop).

Waar kan ik dit het beste laten doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ga naar een electrabedrijf in de buurt daar kunnen ze hem vast repareren of ga eens op zoek in je familie/vriendenkring misschien zit daar een handige harrie tussen die je wil/kan helpen

Als je geluk hebt vind je misschien nog een oude radio/ TV monteur in de buurt. Op zich zit een dimmer vrij eenvoudig in elkaar; reparatie werkplaatsen zijn echter een zeldzaamheid geworden.

Kijk gewoon even bij de kringloop,als het een oude stalamp is zoals je zegt dan hebben ze die vast wel. en koop desnoods de hele lamp of vraag daar naar een losse dimmer,en die kun je er zelf ook nog wel tussen zetten als het moet.

Bij kennen we nog een winkel waar allerlei onderdelen van "tig" apparaten te krijgen zijn en waar ze nog af en toe reparaties uitvoeren: Ma'as Service heette het geloof ik vroeger.. hoe het nu heet weet ik niet maar in EHV zit het op De Demer in het centrum....Misschien kun je daar iets mee?

kortsluiting geef je niet maar krijg je (kado) Dimmer vervangen... schroevedraaier gebruiken en er uit halen die ouwe (meuk) type nummer enz nakijken even bij conrad.nl kijken die hebben die ouwe troep... succes Toegevoegd na 1 minuut: kost je wel een biertje...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100