ik woon 150 meter van gsm mast en hep kinderen is er gezondheid probleem wat kan ik doen

ik woon er nu 20 jaar was en mooie buurd gsm mast staat nu 2 jaar ik ben niet meer de zelfde er is spanning in ons gezin telt mijn kinderen niet waar hallen ze het recht om met onze gozondhiedt te spelen wij zijn toch ook mensen of niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou me er niet te druk over maken, zo vreselijk zonde van je tijd en energie...

Tsja, dan moet je eerst bewijzen dat die twee zaken (spanningen thuis en de zendmast) met elkander te maken hebben. Als dat lukt kan je naar de rechter stappen. En het is maar de vraag of er een verband is tussen beiden. Blijkbaar mag je gewoon een zendmast ergens neerzetten en is het niet bewezen dat daardoor gezondheidsproblemen zijn. Wat betreft je laatste vraag; aangezien je hier reageert verwacht ik inderdaad dat je een mens bent.

150 meter? Joh grote kans dat er wel meer staan. En wedden dat je als je het niet weet dat er 1 in de buurt staat je ook niks merkt? In Haarlem liepen ze ook te klagen bij de gemeente. Die mast mest en zou weg. Want iedereen had er last van. Nu bleek die mast als meer dan een jaar uit te staan omdat door samengaan van providers er dubbele masten in gemeentes staan. Die mast stond op de nominatie op sloop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100