wat te doen met wasmachine die continu storingen geeft?

Wij hebben een whirlpool indiana 1400,
Sinds korte tijd geeft deze de storing pomp schoonmaken, echter heb ik dit al meerdere keren volgens de handleiding uitgvoerd, nu is het zelfs zo dat het service lampje gaat branden.

Op het toestel zat 2 jaar fabrieks garantie en we hebben een jaar extra genomen via
prijstoppers echter is deze firma failiet.

De garantie is nu net ander halve maand verlopen.
Kunnen we toch nog enige aanspraak maken op de garantie?

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt ook rechtstreeks bij whirlpool informeren. je kunt ze duidelijk het probleem uitleggen en vragen of ze een oplossing hebben. als je alle papieren nog hebt zou je best nog wel eens recht op garantie kunnen hebben omdat je dat extra jaar hebt genomen het is misschien ook een veel voorkoment probleem waar ze misschien iets aan kunnen doen succes.

Als de fabrieksgarantie is verlopen, kun je een beroep doen op een coulance regeling. Dit kan b.v. inhouden dat wel het uurloon betaald moet worden maar niet de onderdelen. Dit is maar een voorbeeld (hier kun je een aparte discussie van maken). In sommige plaatsen heeft prijstopper een doorstart gemaakt onder een andere naam. Je kunt het ook hier proberen om verhaal te halen. reken er wel op dat men zal zeggen dat het heel jammer is maar de garantie is verlopen. Probeer er dan het beste uit te halen, hoe vervelend het ook is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100