Voor een kringloopwinkel ben ik opzoek naar een groothandel of bedrijf die "goedkoop" witgoed verkoopt?

Ik vindt het zeer lastig om iets via internet te vinden. In principe ben ik opzoek naar een groothandel die bijv. geretourneerde witgoed van de hand wil doen wat niet meer verkoopbaar is via de detailhandel. Of een handelaar die B merk witgoed verkoopt. Zolang het maar betaalbaar blijft voor de minima.

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien kun je in supermarkten briefjes ophangen, dat je witgoed zoekt, met of zonder kleine mankementen, die je gratis op wil halen voor dit doel, er zullen vast mensen op reageren die dit beter vinden dan het apparaat te laten vernietigen.

Als het niet nieuw hoeft te zijn dan kun je kijken op allerlei tweedehands sites: http://www.tweedehands.nl/witgoed-apparatuur/ In veel plaatsen zijn er ook winkels die gespecialiseerd zijn in tweedehands witgoed. http://www.rotawitgoed.nl/ http://tilburg.digicity.nl/tweedehands/elektronica/ Toegevoegd na 2 minuten: Voor een B merk kun je hier kijken: wasmachine voor 200 euro. http://www.kieskeurig.nl/wasmachine/techwood/wm1042cb1/prijzen/bezorgen/902253/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100