Hulp nodig met mijn digital ontvanger HUMAX PVR -9200c.

mijn digital ontvanger HUMAX duovision PVR-9200c blift crashen (aan/uit). Ik weet dat er is een nieuw software te downloaden. Maar ik ben bang. Is het wel nodig? En is dat probleemlos? Moet ik alles weer instellen? Kan iemand mij helpen AUB?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Software voor de Humax 9200 pvr kun je installeren via het instellingen menu. Als dat niet helpt vind je op marktplaats vele reparateurs die m voor een vast bedrag van rond de 25 euro repareren. Humax gebruikt in de 9200 goedkope (soms slechte) onderdelen, die sneller kapot kunnen gaan dan de onderdelen in recentere modellen. Uiteraard moet je het apparaat naar Humax sturen als je nog garantie hebt, je hebt m dan vaak binnen een week terug.

De nieuwe software installeren zal zeker helpen. Is er niet voor niet en zal bekende problemen kunnen oplossen. Blijft het probleem na de update bestaan zal je contact moeten zoeken met de leverancier. Na de nieuwe software hoef je normaal gesproken niets aan te passen en zijn je instellingen nog gelijk....meestal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100