Wat kost een goede satalietontvanger-schotel?

En dan bedoel ik een compleet pakket waarmee je dan ook klaar bent.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naargelang wat je van de schotel verwacht kan je al een volledige set vinden vanaf 150 tot vele honderden euro's. Om een maximum aan satellieten binnen te krijgen kan je ook voor een draaiende opstelling kiezen. Wanneer je echter enkel de ontvangst van canaldigitaal nastreeft heb je genoeg aan een antenne van 40cm (50€) een dubbel LNB (30€) en een digitale tuner zonder HD ontvangst (100€) of met HD ontvangst (300 tot 700€) naargelang of je met of zonder Harddisk en PVR (opname op een uitwendige harde schijf) wenst. de basic set heb je dus al voor een goede 180€)

Kijk op CanalDigitaal.nl voor aanbiedingen, satellietontvangers, schotels, zenderpakketten en abonnementen. Een aanbieding van een bouwmarkt biedt meestal free to air zenders, en dat zijn niet de zenders die u gewend bent. Een andere optie is Digitenne. Check in dat geval de bereikbaarheid via de postcodecheck. Mbt de schotel kijk of deze vrij naar het zuiden gericht kan worden.

Bronnen:
http://www.canaldigitaal.nl

je moet tellen op zo n 500 euro compleet klaar installeren zou ik laten doen door een vakman en je moet ook goede kabel gebruiken je betaald wel elke maand aan canal digitaal een bedrag voor het pakket waarnaar je wilt kijken.

Bronnen:
www.canaaldigitaal.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100