Mijn tablet start niet op, hoe kan ik dit oplossen?

Hallo, ik heb een Asus tablet memo pad 10 me102a K00F. Als ik die opstart, dan blijft die hangen bij het laadscherm 'Asus'.
Ik wou ook proberen om die tablet te resetten, maar dat kan dus niet omdat er dan komt te staan dat er 'Geen opdracht' is.
Hoe kan ik dit verder oplossen?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer eens dit: 1. Hou de aan/uit-knop ingedrukt, samen met de volume-omhoog knop. 2. Wacht daarna totdat je het logo ziet dat je ook al in de vraag hebt geplaatst (die liggende Android). 3. Druk daarna snel willekeurig de volume-omhoog en de volume-omlaag knop ingedrukt. 4. Navigeer daarna met de volumeknoppen naar wipe data/factory reset. 5. Druk daarna op de aan/uit-knop. 6. Selecteer daarna Yes met de volumeknoppen en selecteer dat met de aan/uit-knop. Dan verwijder je wel alles, maar het is de enige manier om het op te lossen.

Wat bij de meeste Android-apparaten werkt is alle knoppen (dus aan/uit, volume op/neer) minstens 10 seconden ingedrukt houden, soms zelfs 30-60 seconden. De tablet doet dan een zgn. soft reset (je houdt je gegevens) en start opnieuw op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100