Welke onderdelen van wasmachine zijn nog te verkopen?

Ik heb een oude LG wasmachine vervangen door een nieuwe wasmachine. De oude gaat naar de stort, zitten er nog onderdelen op de oude machine die te verkopen zijn, zo ja welke kan ik er dan het beste afhalen alvorens de machine weg te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U heeft het natuurlijk over onderdelen van die machine. De motor, pomp, condensatoren, darmen met filter, programma schakelaar en evt de unit met lampjes en knoppen, als die er al inzit, zijn allemaal onderdelen die een goede dhz-ver wel eens kan gebruiken. De trommel is inox en kan men gebruiken in de tuin als sierpot voor planten/bloemen. De rest aan een schroothandelaar verkopen.

Tegenwoordig voeren de meeste bedrijven de oude wasmachine direct af als ze een nieuwe komen plaatsen. Daarom betaal je ook extra kosten bij aankoop van nieuwe apparatuur. Je kunt je defecte machine op marktplaats zetten, tegen elk aannemelijk bod. Ook zijn daar witgoedhandelaren te vinden die machines vragen om op te knappen.

Al wat metaal is zou je als oud ijzer kunnen verkopen.

Zou eerst het koper er af halen, zit in de draden en alles, bij.sr motor, steen verwijderen en na oud oudijzerhandelaar brengen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100