Waar kan ik de beste cameratassen vinden? (voor mijn eerste spiegelreflexcamera)

Waar moet ik op letten als ik een cameratas koop? Wat zijn de beste merken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Kameraexpress is een ruime keus. Dit is een onlinewinkel maar je kan er ook naar toe in Rotterdam (ook in Amsterdam lees ik, maar hier ben ik nog nooit geweest). Waar je op moet letten? Op diverse zaken. De grootte bijvoorbeeld: wat wil je allemaal meenemen, hoeveel lenzen, statief? Moet ie tegen regen kunnen? Ga je in de nabijne toekomst uitbreiden met je apparatuur? Als je een camera met 1 standaard lens hebt, heb je aan een kleine schoudertas al voldoende. Anders zit je al gauw aan een rugtas. Ik raad wel aan om te kijken en te passen. Wil je bijvoorbeeld een rugzak met 1 hengsel of 1, wat vind je prettig? Er is in ieder geval keuze genoeg!

Bronnen:
http://www.kamera-express.nl/tassen-koffer...

Dat hangt van jezelf af, ik raad je aan om op cameratasshop.nl te kijken.

Je allereerste tas is altijd een miskoop. Dit komt omdat je gewoon nog niet weet wat bij je past totdat je een paar maanden hebt rondgelopen met je apparatuur. Dus mijn advies is om zo goedkoop mogelijk te kopen. En niet online maar in de winkel zodat je ook kunt passen en meten. Bekijk wat je bij je mee wilt nemen.

Zoek een winkel bij jou in de buurt en neem je camera mee of kijk of ze daar jou camera hebben. Pas deze in verschillende tassen met de lenzen en vooral andere benodigdheden. Past het net, neem dan een (iets) grotere. Er komt later nog wel iets bij. Neem niet een hele grote tas, want je neemt nooit zes lenzen mee. Die blijkt later alleen handig voor opslag thuis. Een tas over de schouder, rugzak of half-rugzaak, is persoonlijke voorkeur. Probeer dit in de winkel uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100