Welke geheugenkaart voor de Samsung HMX-Q10?

Ik heb de Samsung HMX-Q10 gekocht en nu kan hier een SD card en een SDHC geheugenkaart in. Na wat googlen zie ik dat er toch wel verschil tussen de diverse kaarten zijn. Kan iemand me vertellen welke geheugenkaart ik het beste kan kopen?
Alvast bedankt.

Toegevoegd na 3 dagen:
Ik heb inmiddels een Kingston 16GB SDHC Card Class 10 G2 UltimateX (100x, 20MB/s) gekocht. Ik weet nog niet of deze goed werkt, maar er waren wel goede recensies over deze kaart. Bedankt voor het meedenken allemaal

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou een SDHC Class 4 of hoger er in doen, als je zeker van je zaak wil zijn zal je even in de handleiding moeten kijken, of een Class 6 kopen (heb nog niet gehoord dat hoger nodig is een apparaat). Als je 2 accu's hebt zou ik 16GB adviseren.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/302/sd-...

Mijn advies is bij de winkel het vragen. Dixons of Mediamarkt heeft misschien wel wat ' goed ' advies. Maar misschien staat er nog wat over in de gebruiksaanwijzing... Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb een Canon Ixus 105. Daarvoor heb ik een SD-kaart gekocht bij de Mediamarkt. Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb een Canon Ixus 105. Daarvoor heb ik een SD-kaart gekocht bij de Mediamarkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100