Hoe kan ik mijn oordopjes het beste opbergen?

Meestal moet ik na een paar weken/maanden nieuwe oordopjes kopen omdat ze dan kapot zijn (ruisen, of 1 oortje maakt geen goed contact meer). Ik probeer ze op te rollen maar door tijdgebrek (snel uit de trein moeten rennen) kan dit niet altijd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik raad je aan om het station voordat je uit moet stappen, vast begint met het opbergen van je oordopjes. Mocht dit niet lukken, kun je een klein doosje aanschaffen of een speciaal zakje om je oordopjes in op te bergen. Zo kunnen ze in ieder geval niet van buitenaf beschadigd worden. Uiteraard kunnen ze nog altijd beschadigen wanneer je ze in je haast in het zakje of doosje propt, maar vandaar ook mijn eerste tip. Oordopjes van goede kwaliteit (meestal wel iets duurder) gaan ook minder gauw kapot, maar zullen en kunnen dit uiteraard (op en duur) wel gaan wanneer je er slecht mee omgaat. Toegevoegd na 9 minuten: Ik heb nog een andere tip: Je kunt ook een (opvouwbare) koptelefoon kopen. Daar zal je wellicht minder problemen mee hebben.

de tijd nemen om ze wel op te rollen in een speciale opberg box

Bronnen:
http://mijnoordopjeszittenaltijdindeknoop....
http://www.bakje.nl/gejat/?p=1454

zie deze link Toegevoegd na 1 minuut: Hier kun je ze bestellen.

Bronnen:
http://www.amazon.com/Audio-Outfitters-EAR...
http://www.bakje.nl/gejat/?p=1454

Het beste? In de kluis ;) Ze gaan vooral kapot als je de 2 oordopjes naast elkaar wilt krijgen en zo in je jas/tas stopt. (je maakt de V steeds kleiner met je hand als je onderaan de V begint) moeilijk uit te leggen :) De bovenkant van de V stelt de 2 dopjes voor, de onderkant de plug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100