is bcc nu echt de goedkoopste?

ik wil een ipod kopen met kerst en toevallig kochten we
een steengrill bij bcc en toen zag ik een ipod voor 125 euro.ik wil hem met de uitverkoop kopen maar is die nou de goedkoopste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk eens bij Tweakers. Dan weet je ook gelijk wat de beoordeling van de webwinkel is. Slechte service en de goedkoopste prijs gaan vaak hand in hand...

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/

Dat is wel één van de goedkoopste maar Mediamarkt en Saturn kunnen ook mooie aanbiedingen hebben. En als bestellen via internet een optie voor je is, kun je nog wel goedkoper uitkomen!

Dat weet je nooit helemaal zeker natuurlijk. Ik zou ook even kijken op vergelijk.nl waar veel (web)winkels bij zijn aangesloten.

Ja net wat gekocht. Heb er nog 20 euries afgetroggeld, omdat a) iemand anders goedkoper was, en hun eigen website (bcc) nog goedkoper dan in de winkel. Dus zonder twijfel de goedkoopste, als je voorwerk doet.

Ik heb bij BCC de ervaring dat na zelf geshopt te hebben op internet zij bereid zijn de laagste internetprijs te rekenen.

Ze zeggen dat ze de goedkoopste zijn maar als je bij andere zaken kijkt dan zie je regelmatig hetzelfde product daar goedkoper. Kijkshop is een goede wat dat betreft.

Zo niet betalen ze het verschil terug toch? Dus ja uiteindelijk wel.

Het is maar net wat je wilt of de laagste prijs of een goede service. Een winkel zal nooit de goedkoopste zijn. Een internetshop wel die hebben amper kosten en halen heel veel modellen uit oost europa waar ze goedkoper in kunnen kopen (hierop vervalt heel vaak de garantie in nederland) Ik heb liever een goede service en daar betaal ik dan graag voor een ipod 15 euro meer voor

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100