Wat kan je allemaal met een mixer?

Ik heb deze Mixer gevonden, En vroeg me af wat ik hier precies mee kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een (geluids) mixer wordt meestal gebruikt door dj's om muziek te mixen. Je kan twee dj cd spelers aansluiten en nummers door elkaar laten overgaan(mixen). Je kan ook je pc of laptop aansluiten en vandaar muziek door elkaar mixen. Hoopelijk hij doet het nog.:-)

Bronnen:
.

Als je de computergeluidskaart aansluit op de tape in en tape uit (rode en witte tulpaansluitingen) en de monitorspeakers op de line-puts dan is dat prima te doen. Je keyboard sluit je aan op de line-in links en rechts (3-4), de microfoon op een van beide mono ingangen (1 of 2). Je kunt nu opnemen wat je met jouw microfoon en keyboard speelt terwijl je het via een koptelefoon of via de monitorspeakers meeluistert. Afspelen doe je door de tapemonitortoets in te drukken, je kunt dan de computeruitgang via koptelefoon of speakers afluisteren. Dit mixertje is precies het minimum voor wat je beschrijft nodig te hebben. Toegevoegd na 8 minuten: line-puts = line-outputs.

Buiten het feit dat je er muziek mee kan mixen als je hem hebt aangesloten op je pc en wat boxen, kun je hem ook naar de politie brengen en vragen of iemand vermissing heeft gedaan van een mixer ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100