wat zit er in hondenvoer?

wat zit er nu precies in hondenvoer? kunnen katten dit ook eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voer voor honden

Goed hondenvoer bevat voedingstoffen die honden nodig hebben, en in de juiste verhoudingen. Ook de vorm/structuur ervan (harde brokken) is voor sommige honden goed, om het gebit e.d. gezond te houden. Katten behoren tot een heel ander ras, met andere voedingsbehoeften. Wat er precies in zit zou op de verpakking moeten staan, en als dat niet zo is kun je het opvragen bij de producent of winkelier.

In hondenvoer zitten kadavers van dieren,afval uit graanfabrieken,notenschalen,gemalen kippeveren en allerlei afval waarmee men enorme winsten maakt . Lees onderstaande link eens door.

Katten.

Hondenvoer is niet goed voor katten. Dit komt omdat honden geen pure vleeseters zijn, meer 'carnivoor+'. In hondenvoer zitten dan ook vaak wat plantaardige ingrediënten, de spijsvertering van een kat (wel 100% vleeseter) is daar niet op berekend.

ja zeker, zelfs mensen kunnen het veilig eten aangezien ook dat voer aan de strenge eisen voor menselijke consumptie moeten voldoen. Dit omdat er idioten zijn die het werkelijk eten. Ken katten die lekker hondenvoer eten tot aan hondenkoejes toe!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100