hoe kun je het best warm water vissen vervoeren als je te voet bent en op een 30 tal minuten van de winkel woont?

kan iemand mij helpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Vraag in de aquarium-speciaalzaak de vissen in een zo groot mogelijke plastic-zak te doen ( hoe meer water, hoe minder snel de temperatuur zal dalen), omwikkel die in verscheidene handdoeken, of krantenpapier en vervoer in een grote tas.

Je moet altijd vissen vervoeren in het water waar ze nu inzitten!!! In een plastiek zak en dan een donkere erom heen vanwege stress hoe sneller je thuis ben hoe beter fiets? Daarna zak in aquarium vijver er steeds een beetje water van je eigen bak erbij doen. Dan wennen ze aan jou water en voorkom je veel problemen. Wat voor vissen? Vijver of aquarium maakt niet veel uit zo moet je het doen dan weinig problemen.

Met de huidige temperaturen zie ik niet zo'n groot probleem. Als het kouder wordt kan je ze gewoon in een isomo-doos stoppen. Als je thuis komt moet je wel zien dat je de zak waar de vissen inzitten onder water opent (laat eerst drijven en maak er dan een gatje in zodat de vissen er zelf uit kunnen zwemmen wanneer ze aan de nieuwe watersamenstelling gewend zijn). Er mag dus geen lucht in contact komen met het water uit de zak zolang de vissen er nog inzitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100