hond meenemen naar inrichting kan dat?

Ik moet misschien naar een inrichting omdat ik wat problemen heb maar ik kan mijn hond niet thuis laten want ik blijf daar misschien wel slapen dus kan ik mijn hond meenemen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat is niet toegestaan. Heb je geen familie of vrienden waar de hond terecht kan? Anders wordt het toch pension: bedenk wel dat de entingen van de hond dan up to date moeten zijn. Sterkte!

Ik ken hier diverse situaties waar een hond mee mag naar de inrichting. Dat is echter helemaal afhankelijk waar je heen gaat en wat er overdag van de verwacht wordt. Soms gaat men er namelijk van uit dat het eigen huisdier een goede aanvulling is op het genezingsproces. Dit zijn nieuwe inzichten en die worden jammer genoeg niet overal ondersteund. Je kunt het beste contact opnemen met de instelling en zeggen dat je ongelukkig bent zonder je maatje. Vragen wat de mogelijkheden zijn en overleggen. Als je als enige reden hebt dat je niet weet waar hij anders heen moet, zullen ze je geen toestemming geven. Als het dier een wezenlijk onderdeel van je leven uitmaakt, zou je een kans kunnen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100