waar kun je goed getrainde poezen vinden?

ik zoek een lieve jonge speelse poes,waar kan ik die vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens bij het dierenasiel. Daar zitten meer dan genoeg leuke jonge katten. Verwacht alleen niet teveel van een kat, het is geen hond en je moet ze toch echt zelf opvoeden.

Bordeel? Probeer de plaatselijke supermarkt eens, daar hangen vaak briefjes van aangeboden huisdieren. Dan maak je ook de.meeste.kans de.mensen of dieren al te kennen.

Onder een goed getrainde kat versta jij, wat ik las, niet vals in ieder geval. Als je een kitten zoekt dan moet je sowieso zoeken naar een kitten dat zeker 12 weken in het nest is gebeleven, wat erg belangrijk is voor de socialisatie, wat voor jou eigenlijk wil zeggen is dat hij dan van zijn moeder en broertjes en zusjes leert dat nageltjes en bijten pijn doet en niet op prijs gesteld wordt. Kijk ook zeker wat zo'n kitten gewend is uit de omgeving waar hij vandaan komt. Zijn er bijv. veel kindjes waar hij al aan gewend is, of is het nestje ergens weggestopt in de garage en hij heel schrikachtig is omdat hij niets gewend is. Ook zeker een goede optie, ook genoemd, is een volwassen asielkat. De asielkat help je er sowieso al mee, maar het voordeel voor jou is dat ze al veel van het gedrag en de persoonlijkheid van de kat afweten. Zo kan je echt een kat vinden die goed bij je past en 'getraind' genoeg voor je is. Succes! :) PS Sommige katten kunnen wel degelijk kunstjes, die van mij apporteert namelijk ;) Maar een kat is inderdaad geen hond en doet uiteindelijk lekker wat ze zelf willen.... dat is toch juist het verrassende en vermakelijke altijd :)

Het circus ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100