waar kun je goed getrainde poezen vinden?

ik zoek een lieve jonge speelse poes,waar kan ik die vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens bij het dierenasiel. Daar zitten meer dan genoeg leuke jonge katten. Verwacht alleen niet teveel van een kat, het is geen hond en je moet ze toch echt zelf opvoeden.

begin eens in het asiel. En trainen? hoe bedoel je dat? Je kunt ze echt geen kunstjes leren hoor, met wat geluk kun je ze wat aanleren, maar meestal is het andersom, leren ze jou direct op te staan om de deur open te doen als ze de kamer uit willen

Op Marktplaats,Speurders, In het Asiel ( zit op dit moment ook vol met katten & kittens) Er zijn genoeg katten te vinden die op zoek zijn naar een goed huisje! Succes!

Bordeel? Probeer de plaatselijke supermarkt eens, daar hangen vaak briefjes van aangeboden huisdieren. Dan maak je ook de.meeste.kans de.mensen of dieren al te kennen.

Elk kitten is lief en speels,de opvoeding moet je zelf doen. Wil je er eentje uit een goed nest,dan kun je het beste naar iemand gaan die per ongeluk een gelegenheidsnestje heeft en geen broodfokker waarvan de moederpoezen continue zwanger zijn. Je kunt ook kiezen voor een raskat met stamboom,maar laat je hierin goed voorlichten want ook daar zitten fokkers bij die het niet zo nauw nemen met het fokbeleid.

Onder een goed getrainde kat versta jij, wat ik las, niet vals in ieder geval. Als je een kitten zoekt dan moet je sowieso zoeken naar een kitten dat zeker 12 weken in het nest is gebeleven, wat erg belangrijk is voor de socialisatie, wat voor jou eigenlijk wil zeggen is dat hij dan van zijn moeder en broertjes en zusjes leert dat nageltjes en bijten pijn doet en niet op prijs gesteld wordt. Kijk ook zeker wat zo'n kitten gewend is uit de omgeving waar hij vandaan komt. Zijn er bijv. veel kindjes waar hij al aan gewend is, of is het nestje ergens weggestopt in de garage en hij heel schrikachtig is omdat hij niets gewend is. Ook zeker een goede optie, ook genoemd, is een volwassen asielkat. De asielkat help je er sowieso al mee, maar het voordeel voor jou is dat ze al veel van het gedrag en de persoonlijkheid van de kat afweten. Zo kan je echt een kat vinden die goed bij je past en 'getraind' genoeg voor je is. Succes! :) PS Sommige katten kunnen wel degelijk kunstjes, die van mij apporteert namelijk ;) Maar een kat is inderdaad geen hond en doet uiteindelijk lekker wat ze zelf willen.... dat is toch juist het verrassende en vermakelijke altijd :)

de enige kans die je hebt is bij een professionele dierentrainer, maar ik zeg er meteen bij dat katten niet echt te trainen zijn, dat zit niet in hun karakter. katten doen iets omdat ze het willen, niet omdat jij het vraagt/zegt/eist !

in het circus. als je met trainen opvoeden bedoeld ligt het grootste aandeel in je eigen hand door je in te lezen en te weten waar je aan begint VOOR je er aan begint. wil je dan nog een kitten vergeet dan niet dat hoe goed 'getraind' het natuurlijke gedrag van een kat altijd aanwezig blijft (waaronder het markeren wat vele katers doen, en het krabben aan meubels wat vrijwel elke kat doet) het houden van welk huisdier dan ook heeft voordelen, maar ook zeker nadelen. ook met de beste training/opvoeding blijven er ALTIJD nadelen (als je deze zo wil noemen) kleven. op het moment dat je dingen daadwerkelijk een nadeel vindt zeg ik: niet doen, begin er niet aan want dit wordt gegarandeerd een ergernis/frustratie. een kat of kitten die goed gesocialiseerd is, en gezond is zullen het minste 'nadelen' hebben. daarnaast kan mentaal als fysieke mate van 'tevredenheid' van een kat het gedrag maken of breken. (verdiep je dus verder in de kat dan enkel een kattenbak, kattenbrok, enting, krabpaal etc.) helaas zijn ze hier niet op gefokt of gesorteerd op 'trainbaarheid'. het voordeel hiervan: je kan ze overal vinden, en je hebt het zelf in de hand voor een bijzonder groot deel.

Klinkt misschien gek, maar ik heb een dove kat. Omdat de kat niets kan horen bleek ze heel goed te trainen. Ze kent nu gebarentaal. IK heb de gebaren gevonden in onderstaande cursus (gratis). Onze kat kent nu echt al die gebaren en maakt ook deuren open. Mocht je een dove kat willen, is de kat vaak wit. Je vindt dat soort katten in het asiel. Echt super bijzonder.

Bronnen:
http://www.artikelwebsite.nl/A46/Gebarenta...

In het asiel of in een nest en idd moet ie daar wel 13 weken blijven. Je kan een poesje met veel geduld wel wat leren. Die van mij kon pootje geven. Maar alleen als ze daarna wat brokjes kreeg. En ze gaf heel kort een pootje dus niet lang. En ze wist dat ze niet naar boven mocht op mijn bed en daarom sloop ze heel zacht de trap op zodat ik dat niet hoorde. Alleen als ze dan van het bed af sprong hoorde ik plof en dan riep ik met een zware stem: WAT MOET DAT DAAR!!!!!!!! En dan kwam ze keihard de trap af naar beneden en hoorde je elke traptree van plof plof plof en dan ging ze een half uur in de keuken met de rug naar me toe, omdat ze zwaar beledigd was dan. daarna vergaf ze het me weer totdat ze de volgende keer weer stiekem deed. Dat zijn poezen en ze zijn zoooooooooooo leuk en zooooooooooooo grappig veel plezier met je eventuele nieuwe aanwinst. Gonna

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100