Mag een kitten van bijna 3 maanden al een gekookt koolvisje hebben ?

We hebben een kitten van bijna 3 maanden. Ik weet niet wat ze nu voor lekkers mag hebben . Kitten snoepjes heeft hij.. Maar vroeg me af, wat voor lekkers mag hij nog meer hebben !!

Weet jij het antwoord?

/2500

jazeker mag je kitten dat hebben. ook rauw zou je het kunnen geven, maar de meeste katten vinden het lekkerder als de kook er net even overheen is gegaan. je kan je kitten ook wennen aan andere lekkernijen, zoals wat rauw lamshart, wat tevens enorm goed is voor de darmflora. ook een geklutst eitje of een schaaltje yoghurt behoren tot de mogelijkheden.

Hoi Je mag je kitten al lekker verwennen bv rauwe Kippenlever/hartjes , Vis bv klein stukje haring is goed voor vacht. andere vis vinden ze ook erg lekker. Eendagskuiken (rauw) zijn de meeste helemaal wild van en uitermate gezond maar hier moet je zelf tegen kunnen Je kunt ook ff kijken bij de prooidier site hier vind je misschien nog wat aparts prooidieren / gedroogde snacks over het geklopte eiwit wil ik nog het volgende melde ondanks dat ze het geweldig vinden heeft de DA dit mij zwaar afgeraden omdat dit erg zwaar op de maag zou liggen Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt geniet lekker van je kitten als deze zit te genieten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100