Ik heb een een achtertuin met tegels. Juist op de tegels ligt katten poep van de buurtkatten, hoe kan ik dit voorkomen? kattenschrik helpt niet

In de buurt is veel groen en zand, en daar ligt het nauwelijks.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hiervoor Mispoes gebruiken, enkele spuitjes mispoes in een emmer sop en hiermee het straatje schrobben. De geur schrikt katten af! In dierenzaak of op internet te koop.

De CatStop is een kattenverjager die gebruik maakt van ultrasoon geluid om de kat te verjagen. Ultrasoon geluid is geluid dat boven het menselijk gehoorbereik ligt, maar wat de kat wel gewoon hoort. U hoort dus zelf helemaal niets, maar de kat wordt wel verjaagd! Vogels daarentegen worden niet verjaagd door de CatStop omdat zij het ultrasone geluid niet kunnen horen. Werking De infrarood-sensor zal elke kat binnen het bereik opmerken. Vervolgens wordt er een zeer luid (maar voor mensen onhoorbaar) geluid geproduceerd gedurende drie seconden. De kat zal hiervan schrikken en snel wegrennen. Na enkele herhalingen zal de kat de plek vermijden omdat het dier geleerd heeft dat de kattenverjager daar staat.

Bronnen:
http://www.shop4home.nl/index.php?main_pag...

Een supersoaker doet wonderen, maar vraagt veel geduld en een raam op een kier...

Je kunt ook gewoon een hond kopen! Of een alarm met een blaffende hond als geluid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100