Hoe herkent een kat of een ander kat en mannetje of vrouwtje is ?

Ons kat (kater) van een haf jaar oud komt niet buiten, alleen dan op het balkon, dus kan zo op het oog niet zien welke kat een mannetje of vrouwtje is.
Maar nu is ons kat krols of je dat ook noemt bij mannetjes, en zit te mauwen naar een kat benden en een kat naast ons en dat zijn alle 2 vrouwtjes katten,
Onze kater lijkt dat te weten want hij zit echt naar benden te roepen en ook naar boven te roepen net of hij wilt zeggen ik heb zin in je want onze kat is krols en word eerdaags geholpen.
Hij loopt echt heen en weer te rennen op onze balkon en te klagelijk te mauwen naar beneden net of hij wilt zeggen waar ben je nou kon nou ik hu het niet meer.
Als er een mannetjes kat in de tuin zit bij de buren kijkt hij alleen maar en doet niks maar zodra hij een vrouwtjes kat zit slaat hij op hol en begint klagelijk te mauwen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aan de geur! In de link staat er alles over

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Ze kunnen het ruiken, ze hebben een veel beter reukzin dan mensen en kunnen aan feromonen ruiken of een kat een poes of kater is, en krolse poezen kunnen ze al van bijna een kilometer ver ruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100