mijn hamster heeft een bult (gezwel) bij zijn oog wat nu? en als ik naar de dierenarts ga hoeveel ben ik dan kwijt aan geld?

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet echt even naar de dierenarts, een consult, dus zonder behandeling kost tussen de 20 en 30 euro. de dierenarts kan je vertellen wat het verder gaat kosten.

De prijs van een consult is meestal 35 euro voor 10 minuten. Je kunt de dierenarts opbellen en hem het probleem voorleggen. Vraag ook wat het kost als je langskomt. .

Een dierenarts is altijd duurder dan dat een hamster normaliter kost. Je kan altijd de dierenarts bellen en vragen of hij eventueel een zalfje kan voorschrijven. Gezwellen komen veel voor bij hamsters op oudere leeftijd. Onze hamster is nu ruim 2,5 jaar en heeft bij zijn achterste nu een gezwel zitten en daar kunnen ze niets meer aan doen.

het is best ernstig ik zou er zo snel mogelijk naar toe gaan maar het kan wel oplopen tot 40 euro reken daar maar op want waarschijnlijk moet die antibiotica en dat is best duur 10 tot 20 euro kan het oplopen

je moet altijd naar een dierenarts gaan wat het ook kost als je een dier neemt moet je daar ook de verantwoording voor nemen als is het een beest van 1 euro

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100