Mijn hond heeft net een hele slagroomtaart opgegeten, kan dit kwaad?

De taart stond buiten, de hond heeft blijkbaar de deur opengemaakt en de taart helemaal opgegeten. Zit er in een slagroomtaart iets waar de hond niet tegen kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er geen chocolade en/of rozijnen in zaten, dan zal het wel meevallen. Mogelijk braken en diarree, maar daar hoeft zijn/haar maag niet voor leeggepompt te worden. Zat er wél chocolade en/of rozijnen in, dan is het raadzaam om zo snel mogelijk een dierenarts te raadplegen.

Slagroom is een melkproduct en bevat dus veel lactose. Ik denk dat ie alleen heel erg aan de diarree zal gaan maar verder niets. Geef hem de eerste 2 dagen even alleen een klein handje brokken en meer niet.

Dat kan geen kwaad hij zal wel geen honger meer hebben.

Als er geen chocola of zo in was kan het niet echt kwaad. Hij zal waarschijnlijk wel een beetje last hebben aan diaree of overgeven maar het zal niet echt zo veel zijn denk ik, allee hoop ik. Ik ben helemaal niet professioneel dus u zal waarschijnlijk veel meer te weten komen door de andere antwoorden. Sorry. Maar wel een beetje opletten op u hond, al weet ik dat u dat wel al wist, niemand kan op alles letten. Nog veel plezier met u hond en nogmaals sorry.

Als er geen chocola en/of rozijnen in zaten, nee. Ik zou de komende dagen wel een rol closetpapier meenemen als ik u was... Toegevoegd na 1 minuut: .... 'tijdens het uitlaten'... was ik vergeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100