Heeft iemand een leuk recept voor een hondentaart?

De hond van mijn buurvrouw wordt 1 jaar en ik wil graag een taart maken die het hondje dus kan eten, wie heeft een leuk idee voor mij??

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat een leuk/lief idee zeg! Heb je al op deze site gekeken? http://www.barfplaats.nl/forum/index.php/topic,8046.0.html Ben benieuwd of je wat leuks kan maken! Veel plezier!

Hondjes eten van alles. Doe iets met veel vlees en hondenbrokjes en versier het mooi.

Kip en rijst in de blender, paar rauwe eieren erdoor en bakken. Daarna kun je het nog versieren met brokjes of hondensnoepjes, maar dit is een 'diervriendelijke' basis.

Och, er zijn zo veel recepten! Hier heb ik er een paar: http://www.hondenkoekjes.nl/hondenkoekjes-recepten.htm http://www.hondenpage.com/hondenforum/8472/bak-eens-een-hondentaart.php http://www.giz-mi.nl/recepten.htm http://beagles.2link.be/weblog/?actie=thread&threadid=9709&threadlistpage=1 http://cadeau.blog.nl/cadeaurecepten/2006/10/04/hondentaart Zo, dit zijn er een paar. Zoek eventueel op Google op 'Hondentaart Recepten' Succes!

Heel lief idee Maria . Maar doe er in Godsnaam geen suiker in . Als 'n hond kiespijn krijgt , kan hij niet naar de tandarts zoals wij . Hij blijft dus levenslang met kiespijn lopen .'n hond gaat alleen af op de reuk .Hij schrokt het voer naar binnen , net als ik . Laat de taart vooral naar vlees ruiken . De geur van bedorven RAUW vlees vinden ze het lekkerst. Geen bewerkt vlees . alleen rauw.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100