Waar/hoe word een hond het liefst geaaid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- Achter de oren - Onder de kin - Op de buik - Op de flanken - Bovenop de kont - In de nek Kortom: eigenlijk overal ;-)

met platte hand bij zn nek beetje hetzelfde als een kat.

de honden die ik heb gekend, vonden het altijd heerlijk als ik met hun oren in de weer ging. beetje knijpen aan de basis, beetje kriebelen erachter, dat soort werk.

Verschilt per hond al vinden de meeste het lekker om lekker te krabben in de nek en gewoon te strelen in de flanken :-)

Mijn hondje vindt het heerlijk als je over d'r borst/buik aait. Daar gaat ze echt voor liggen.

zowiezo altijd met de haarrichting mee aaien. het verschilt per hond wat ze lekker vinden (net als bij mensen) Ik zou zeggen knuffel erop los en je merkt snel genoeg wat de hond fijn vind.

Vele honden worden het liefst geaaid achter de oren, op de aangeboden buik, de nek en kin en bovenop hun rug vlak voor de staart. Dat is een plekje waar ze zelf niet bij kunnen :)

per hond is dat verschillend. sommige vinden aaien lekker, sommige wat kriebelen, andere wat gekrabbel op hun kont. ken je een hond niet, aai m dan niet bovenop zijn kop. verder moet je het dus zelf uitvinden. aai en knuffel, de hond laat het je echt wel merken hoor (gaat ie liggen is de buik aan de beurt, draait zijn kont toe moet je daar krabbelen, en draait ie zijn kop is de andere kant van zijn kop aan de beurt)

Honden vinden aaien heerlijk maar niet elke hond wordt overal graag geaaid. De ene hond snauwt als je in de buurt van zijn kop komt, en de ander duwt zijn kop onder je hand om daar geaaid te worden. Dus het verschilt per hond, maar de meeste honden worden graag overal geaaid. Massage vinden honden ook erg lekker/ontspannend.

mijn hond vind het fijn als ik met mijn nagels (niet TE hard) aan allebei de zijkanten van de ruggengraat zo naar beneden ga, dan strekt ie zich helemaal uit met zijn hoofd naar boven :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100