Telefoon werkt niet en geluid van computer ook niet. Modem is goed volgens provider met mooie dame. Zit ook transformator tussen. Oplossing?

Mensen die bellen horen de telefoon overgaan, oude en nieuwe telefoon is dood ook zie je de (nieuwe opgeladen) batterij niet. Geluid van de computer werkt ook niet, volume staat gewoon aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De telefoon gaat ook over als er helemaal geen telefoon aangesloten is. Geluid van je PC is een ander probleem (mute, geen geluidsdrivers etc), of zit de stroomstekker van de boxen in hetzelfde stekkerblok als de telefoon? Dan ligt daar de stekker los...

Het geluid van de computer staat los van andere zaken. Heb je internet op je computer? Zo ja, dan werkt het modem goed, zo nee, dan is het waarschijnlijk het modem. Kun je zelf bellen met je telefoon?

Is hij aangesloten per USB dan moet je het geluid op je kaart even omzetten in usb.dat kan je doen in je configuratiescherm.of je kunt even kijken in messenger of die goed is afgesteld,het even lastig maar dat zal het probleem wel zijn ,in Messenger,lukt het niet dan stuur ik wel uitleg ,groetjes FRED

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100