Waarom daalt mijn RAM?

Hey iedereen,

Ik heb een PC met 16GB ram maar hij geeft aan dat ik maar 3,15 GB ram over heeft. Hoe kan ik er weer voor zorgen dat dat weer 15GB of hoger wordt want mijn pc wordt trager.

Alvast bedankt!
Gr Roobin

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer dit progje eens: MemTurbo. Deze zorgt er automatisch voor dat je RAM een bepaald nivo houdt: http://download.cnet.com/MemTurbo/3000-2086_4-10536265.html (Oudere versies van MemTurbo kan je geheel gratis krijgen en die werken ook prima!)

Al die restanten tezamen nemen onnodig veel ruimte in beslag, met als gevolg dat je systeem erdoor vertraagt. Er worden immers resources gebruikt, die nu niet voor de normale werkzaamheden kunnen worden ingezet. Bovendien kost dit allemaal extra tijd wanneer je een complete back-up van je systeem maakt, want ook die onnodige ballast wordt geback-upt. Alvorens enkele tips te geven hoe je dit kunt voorkomen en je systeem bijgevolg sneller kunt maken, krijg je eerst wat meer inzage in het gebruik van het opslaggeheugen en het werkgeheugen. Bekijk zeker de hieronder staande weblink ;) http://www.microsoft.com/business/nl-nl/content/paginas/article.aspx?cbcid=62&listid=ceb04600-fc85-4074-8b8a-0d10c8e9b7e7

je computer download automatisch

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100