Als ik een bepaalde pagina open doe wordt die pagina meteen doorgeladen naar een andere site, een reclamesite. Hoe kan ik dit blokkeren of oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb ik een tijdje geleden ook gehad, erg vervelend. Ik denk, omdat dat bij mij ook was, er een virus of een trojan op jouw computer zit. Zet er even een AVG-virusscan op of ga naar ing.nl/cleaner en download hun virusscan. Dat is een erg goede scan, je ziet gelijk of er een trojan op zit en wordt het gelijk verwijderd. Of anders een professioneel iemand naar laten kijken. Schrik hier niet van, het kan misschien ook iets heel anders zijn, maar bij mij was dit wel het geval. En nog iets, sla je bestanden snel op in disquette C: stel dat er wel een virus op staat, kan dat dus verwijderd worden.

Je kan een popup blocker eroverheen gooien. ad aware en AVG zijn gratis. En werken wel goed. check wel even of je geen trojan hebt. ( kan je doen met ccleaner http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html

Adblock plus downloaden

Als het alleen bij die site is kan de site zelf een virus/ spyware hebben. Je kan even Hitman pro downloaden en over je pc laten scannen.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100