is er een manier om na het installeren van Win XP via bootcamp (mac) de drivers van mijn macbook pro geinstalleerd te krijgen?

Ik heb een 13" Macbook Pro (versie 2011)
Omdat ik enkele medische programma's bezit die enkel op Windows werken, heb ik win XP op mijn MBP gezet.
Alles verliep vlot.
Echter na het installeren wil ik alle hardware installeren maar dan krijg ik de foutmelding dat dit niet kan voor win XP.
Ik heb al een poging gedaan, zowel met de originele recovery disc als ook met de optie in bootcamp om zelf de drivers op cd te zetten.
Helaas, beide geven de fout.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

heb je voor die medische programma,s specifieke hardware drivers nodig ? ik zou me niet te druk maken om dingen als videokaart of geluidskaart als je beeld hebt en geluid dan is dat al voldoende voor de werking van xp ik geloof dat mac de video kaart en geluidskaart misschien anders classificeert dan op de recovery staat bedenk ook dat de recovery cd ook voor speciefiek die windows pc is gemaakt ik kan me voorstellen dat je aparte hardware hebt die je nodig hebt voor die medische zaken ? welke heb je specifiek nodig ? die update van bootcamp is wel nodig denk ik maar zoek je dus een speciefieke driver ? je zou deze eens kunnen proberen op xp onder mac drivereasy maar ik vraag me af of dat op een mac werkt wellicht moet je daar ook de sevicepack 2 3 eerst voor installeren en voor zover ik weet moet je daar eerst de updates voor bootcamp er opzetten om daarna xp er weer helemaal opnieuw op te zetten het blijft behelpen vrees ik

Bronnen:
www.drivereasy.com

Twee mogelijkheden: Of boot weer in OSX en doe een software-update. Of download bij Apple de Boot Camp for XP update for Boot Camp.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100