Wat is een goede brand programma?

Ik wil graag een film van mijn pc op een leeg dvd zetten. Maar dat kan natuurlijk niet zonder een brand programma. Kennen jullie misschien een brand programma dat niet moeilijk is om te begrijpen en makkelijk brand?

xSara

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nero , daarmee kan je dvd's en cd's branden

ImgBurn brandt alles en is (legaal) gratis.

Halo Saraxxx Ashampoo is hier heel geschikt voor, in het NL en makkelijk. Zoek maar even op google kan je het zo downloaden en installeren. Succes, Leonard

Nero burning lite, hier doe ik het altijd mee. Dit is eenvoudig in gebruik en gratis te downloaden via internet. Succes!

Als je windows hebt zit daar een standaard programma bij. Je kunt het ook met windows media player doen

Bronnen:
Mezelf

Je vraagt om 1 die niet moeilijk is om te begrijpen! Dan ga ik helemaal mee met het antwoord van Leonard. Dus Ashampoo. Zeker in het Nederlands alles wijst vanzelf.Installeer ik een pc voor iemand zet ik dat er altijd op en nooit vragen gehad van hoe werkt dat nou. Een gratis versie kan je bv hier downloaden: http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html Toegevoegd na 2 minuten: Vind je Ashampoo t beste antwoord geef dan Leonard de credit daarvoor en niet mij ........wel zo netjes!

ConvertXtoDVD is het allerhandigste programma. Je hoeft de bestanden er enkel in te slepen en op start te klikken. Er word een compleet overzichtelijk menu aangemaakt zodat je naar een scene kan, of een film selecteren kan of ondertitels aan of uit kan zetten. Heel makkelijk allemaal. Je kan ook zo 5-7 films kwijt op een film (dan verlies je wel kwaliteit)

Nero, is fantastisch

Nero vind ik zelf het beste programma om mee te branden, deze kost helaas veel geld, maar met deze link heb je de beste versie van nero(7 staat bekend als de beste) gratis en geregistreerd...Hij si sbinnen 15 minuten gedownload... http://extratorrent.com/torrent/1983158/Nero+7+10+1+0+%28Full+version+with+working+keygen%29.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100