Weet iemand het adres van de gratis superspyware scanner ?

Ik heb gehoord dat er een superspyware scanner is die gratis is en waarmee je pc kunt scannen en opschonen .
Weet iemand een site waar ik dat betrouwbaar kan doen.
BVD: Jan

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet welke gratis super spyware scanner je bedoelt. Maar ik gebruik zelf Hitman Pro. Een programma die diverse antivirus en spyware programm's gebruikt om jouw computer helemaal vrij te krijgen van onbedoelde bestanden. De link naar meer informatie en de download staat onderin.

Bronnen:
http://www.surfright.nl/nl/hitmanpro

ik kan met google simpel de link vinden maar de reputatie van deze software is op zijn best twijfelachtig zoniet juist een grotere stuk malware dan waar hij zogezegd tegen bedoeld is oo kde zogenaamde review link verwijzen nar zeer kleurrijke en onoverzichterlijke pagina die mij weing vertrouwelijk lijken mijn advies, niet doen Ik raad je advance systemcare aan

Bronnen:
http://www.iobit.com/

als je deze bedoeld,met graties versie:http://www.superantispyware.com/ Detecteren en verwijderen van spyware, adware en verwijderen van malware, Trojaanse paarden, dialers, wormen, keyloggers, hijackers, parasieten, Rootkits, Rogue Security Producten en vele andere vormen van bedreigingen. Licht voor de systeembronnen en is ontworpen om niet te vertragen uw computer, zoals vele andere anti-spyware producten. Ontworpen niet in strijd komt met uw bestaande anti-spyware of anti-virus oplossing!

Bronnen:
http://www.superantispyware.com/

http://spybot-search-destroy.nl.softonic.com/ Deze is gratis , veilig en database kun steeds weer opnieuw updaten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100