Heb ik een virus door een bepaald onveilig IP-adres te bezoeken? En sites die daarmee zijn of waren geïnfecteerd?

Ik heb net met mijn Dell Latitude E5510 met Windows 8 Pro een bepaald onveilig IP-adres bezocht. Omdat ik wou kijken of Google Chrome een melding gaf. En inderdaad, maar ik was eigenwijs, ik ging toch door naar dat IP-adres. De enige source van die pagina is het getal 1.
Maar ik heb nu, om uit te proberen, ook de drie sites bezocht die door dit IP-adres gehackt zijn/waren. Ik gebruik Avast Free Antivirus als antivirus en COMODO Internet Security Premium als firewall. Die gaven geen melding.
Wie heeft/weet een oplossing/suggestie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik jou was zou ik je pc scannen met 'Anti Malwarebytes' dat heeft me al 3 keer gered van een virus.

Bronnen:
http://www.malwarebytes.org/

Natuurlijk is het belangrijk dat je virusscanner update en dan een volledige systeemscan uitvoert. Als je dat heb gedaan en er komen geen resultaten uit kan je een online scanner gebruiken, zoals hier boven is gezet kan je Anti Malwarebytes gebruiken. Maar er zijn ook andere online virusscanners zoals: Microsoft, Eset, en van ING. Anti Malwarebytes: http://www.malwarebytes.org/ Microsoft: http://www.microsoft.com/security/scanner/nl-nl/default.aspx Eset: http://www.eset.com/us/online-scanner/ Ing: https://www.ing.nl/de-ing/veilig-bankieren/veilig-internetbankieren/ing-trusteer-rapport/index.aspx Ik zal twee online scanners gebruiken. Als die niks vinden heb je waarschijnlijk geen Malware (virus) in je pc. Natuurlijk kan je de andere 2 online scanners ook gebruiken, voor de zekerheid. (Excuus: Ik heb perongelijk bij Reactie neergezet, moet effe nog wennen aan die Nieuwe versie van Goeievraag.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100