Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Jouw computer is dus al geïnfecteerd, dus te laat voor opmerkingen om dit te voorkomen. Zorg voor een goede virus scanner om hier vanaf te komen. Zoek en/of download van een andere computer of vraag in de computerwinkel voor de benodigde software. Het is lastig maar je kan er wel vanaf komen. Voortaan geen onbekende emails openen van mensen/bedrijven die je niet kent of zaken mee doet en ook geen ahum "leuke" programmaatjes installeren. Schadelijk? Men kan informatie hierdoor van jouw computer trekken om daar wat mee te doen wat ze willen. Heel vervelende pop-ups ja. succes ermee.

Toegevoegd na 23 uur:
Probeer het volgende eens maar vaak is het heeel eigenwijs deze infecteringen en moet je zelfs via een ander computer downloaden omdat dit virus dit niet eens toelaat (ze zijn ook niet gek):

Gratis virusscanner:
http://free.avg.com/nl-nl/download-file-dm-afh
via de site: http://free.avg.com

Spyware (virusmeuk) verwijderen:
http://mirrors.us.securitywonks.net/download/software/1/1342195837/0a622da057340e38822ac5b34fed2803927d3d1d/spybotsd162.exe
via de site: http://www.safer-networking.org/nl/spybotsd/index.html


En een die ik vaak gebruik(te):
http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php#
Adaware software.

Succes met downloaden, installeren en scannen. Hopelijk is het dan weg.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ja, alles downloaden en installeren, updaten en scannen. Ben even weg geweest maar nu weer aanwezig om eventueel verder te helpen.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
AdAware al geinstalleerd? Deze haalt ook weg. Spybot zoekt op zodat je kan zien of het er (nog) is. A.d.h.v. zijn verslag zou je zelf ook al wat kunnen weghalen maar kijk uit wat je doet. Kan jouw Avira dan niets weghalen? Is deze geupdate?

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding